Marknadsföring

Ett företag vars varumärke och vision ger positiva associationer är något att eftersträva. Med fokus på vad just du har att erbjuda och hur ni som företag kan stärka ert varumärke, sökoptimeras på nätet, förbättra och utöka kontaktytorna, samt att jobba på företagets finansiella kommunikation når vi gemensamt dina önskemål. Vi hjälper och rådgiver dig om hur ditt företag ska kunna gå framåt. Boka in ett personligt möte så vi kan ta reda på hur vi bäst kan hjälpa dig.

Webbproduktioner

Vi skapar kvalitativa och användarvänliga hemsidor i toppklass, skräddarsydda efter kundens behov. Det är oerhört viktigt för ett tillväxtföretag att ha ett bra första intryck, vilket numera sker på nätet. En stabil, funktionellt användarvänlig, och estetiskt tilltalande hemsida väcker kommande kunders och samarbetspartners intresse. Kontakta oss för mer information eller för att boka in ett personligt möte. Vi på IDÉ banken media besitter den rätta erfarenheten och det engagemang som krävs för att kunna erbjuda den perfekta hemsidan för dig och ditt företag.

Sociala medier

Sociala medier utgör idag en stor del av organisationers kommunikation och interaktion i dagens samhälle. För att ditt företag eller varumärke ska synas och att behålla det aktuellt och intressant är kommunikation via sociala medier väldigt viktigt. Med vår hjälp får du möjlighet att kunna utveckla ditt digitala nätverk och marknadsföra ditt företag och budskap.

Grafisk produktion

Att en bild eller ett foto säger mer än tusen ord är för de flesta inte okänt. Vad vill du förmedla? Tillsammans med dig och dina önskemål skapar vi ett tydligt och välsvarvat resultat där ditt företags egenskaper och grafiska profil sammanstrålar på ett smakfullt sätt. En omsorgsfullt framtagen logotyp som märkbart förknippas med bolaget och dess kontenta tar verksamheten till en ny nivå.

Apputveckling

En välfungerande och modernt utvecklad app som fyller de rätta funktionerna på enheter för både iOS och Android är eftertraktat. Att optimera sin hemsida för mobil och surfplatta eller att verkställa en vision och lansera den digitalt, ger ett tekniskt försprång. Den mobila internettrafiken används flitigare än datorn, så att finnas tillgänglig via app eller mobil version av hemsida ger ett seriöst, trendigt och professionellt intryck. Oavsett behov så hjälper vi dig. Vi har stilrena, effektiva och förvaltningsbara lösningar, självklart helt skräddarsytt efter dina behov.

Videopresentationer

En video är mycket användbart när det kommer till att nå ut med en företagspresentation eller en guide, exempelvis via sociala medier. Vi hjälper dig med allt ifrån start till färdig skapelse. Förhandsjobb så som planering, ljud och ljussättning ligger till stor grund för att bra jobb och en oklanderlig inspelning. Vi står för redigering och all typ av efterbehandling som krävs för att ge ett professionellt resultat.

Fotografering

Oavsett vad fotografierna ska användas till så är kvaliteten av största vikt när det gäller våra fotojobb. Vi lyfter det som är viktigt för just dig.

  • Porträtt och gruppfoton
  • Miljöfoton
  • Produktfotografering
  • Drönarfoto
  • Genrebilder

Årsredovisningar

Att publicera årsredovisningar är obligatoriskt för ett bolag och är en publikation som kommer att ligga länge på företagets webbplats. Den är därför ett gyllene tillfälle att bygga varumärket och attrahera nya kunder och investerare med design som lyfter budskapet.

sv_SESwedish